Välkommen till din nya favoritblogg!

Min härliga vår

Februari har varit lång i år, på något sätt känns det så. Men nu, nu går vi in i mars. I mars är det vår, i alla fall om man inte är på snö och bland fjäll, då är det mycket vinter kvar. Vintern på skidor är nästan som bäst i mars. Solen värmer lite, de hårdaste dagarnas väder har liksom passerat och snötäcket är lagt. Det kan komma mer, det får gärna komma mer, men det som ligger brukar räcka. Jag har (minst) 1,5 vecka i Åre kvar av den här säsongen och det ser jag väldigt mycket fram emot.

I Stockholm hoppas jag att rullgruset snart börjar sopas upp. Jag ska börja cykla till och från jobbet, en sträcka om ca 2,3 mil enkel väg och springa i tunn löparjacka. jag funderar på att ljusa upp mitt mörka hår. Bära mer turkost och gult eftersom det känns vår för mig. Sedan länge har jag tulpaner i vas hemma.

Stax innan mars blir april och påsken firas ut lämnar jag Thailand. I april cyklar jag på västkusten och när april blir maj är jag i New York. Med mig genom veckorna har jag litteratur och fördjupningsmaterial. Vi ska på dubbla majbröllop som jag långpasscyklar från och samma dag som jag ska cykla Vätternrundan kommer mina klasskompisar göra examinationen till personliga tränare. Jag får göra det efteråt.

thailand1

livesimple

cykelfamilj-09217

majskaka-6

börja cykla landsväg-3

outdoor-1Tankarna smyger vidare mot en sommar. En sommar med fjällterräng, smålandsskogar och klippor. Mountainbike, landsvägscykling och bergslöpning. Över rötter och sten, blicken i horisonten. Tälta och bada fjällbäck.

Hur har du det med din vår?

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!