Välkommen till din nya favoritblogg!

Precis i detta nu

Precis i detta nu ser jag nyklippt gräs och vårt stora kastanjeträd genom rutan till hemmakontoret. Hungern river i magen och signalerar lunch med versaler men jag måste först säga hej till er. Hej och välkommen till en ny vecka. Några dagar av intensivt men liksom lugnt jobbande väntar, innan än mer intensiva utbildningsdagar och en ny bröllopshelg tar sin början. Mellan varven ska jag hinna jobba på cykelbrännan, för jag hoppas att solen stannar kvar, precis som som det är just i detta nu.

I helgen var vi på bröllop på ett jättefint ställe utanför Linköping, på Rimforsa Strand firade vi att P och T nu är man och fru. Ett varmt och härligt kalas med god mat och lyx och massor av skratt och lycka som slog i taket. Av hänsyn visar jag inga bröllopsbilder men såhär var jag och mannen klädda.

brollop1-3

 

brollop1-11

brollopimaj

brollop1-13

När det kom till kritan valde jag en frisyr med utbakade flätor på vardera sida av huvudet som sedan korsades och rundade en knut bak. Det blev helt okej och passade min mörkblå klänning som jag fick mycket beröm för. Den var ett chansinköp från en köp och säljgrupp på facebook och tidigare ägare har klippt bort lappen. Jag trivs i modellen och hur tyget faller tungt men ändå känns lätt mot huden. Halsbandet är inköpt förra sommaren och kommer från snö of sweden.

brollop1-4

håruppsättning

Efter en stämningsfull vigsel i närliggande kyrka ( därav foton på kyrkogård, annars hade det varit lite makabert ) och en hejdundrande bröllopsfest styrde jag prinsen och mig själv till svärmor där vi landade för natten. Jag lade ner huvudet med bröllopsfrisyr och allt rakt ner i kudden och vaknade av mobilen 3,40 h senare. Jag styrde då i full fart mot Stockholm och en heldag med näringsfysiologi och kostupplägg i mina PT-studier. Innan dagen var slut och håret plockades ner fick frisyren också vara med att coacha en pt-klient i ett kombinerat löpstyrka och intervallpass samt se till att vår gräsmatta blev nyklippt.

Kortklippt gräs och kastanjeträd, kärlek i hjärtat och hunger i magen. Nu blickar vi bort från helgen och framåt igen. Det är lite intensivt just i detta nu.

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!