Välkommen till din nya favoritblogg!

Träningsbloggskompisar – save the date!

Något som är himla roligt med bloggande är alla kompisar som kommer på köpet. Vi delar flera intressen och utför dem samtidigt, både skrivande, tränande, skapande. Det förenar! Något jag är väldigt glad över är alla de fina bloggkompisar jag fått genom åren. Många riktigt nära kompisar har kommit och kommer från bloggvärlden, det är riktigt häftigt. I träningsbloggsvärlden finns väldigt lite skitsnack och en fin gemenskap. Kanske har Blogger boot Camp, träningsbloggarnas träningsevent med fokus på kul träningspass, gemenskap, ny kunskap och skratt bidragit? Hoppas!

Jag och Mela jobbar just nu på upplägget för 2016, det blir som vanligt en riktigt härlig dag som vi tillägnar våra träningsbloggskompisar och vi vill såklart att alla, alla, alla ska komma – inte bara för att vi tycker det är kul med mycket deltagare på just vårat event utan för just den här grejen med träningsbloggskompisar. Att när vi nu alla med tränings och hälsoblogg befinner oss på samma arena, då kan vi ju lika gärna känna varandra, svettas ihop, göra high fives på riktigt och liksom vara förnamn och i telefonboken med varandra?! Ja? Jo!

Här är ett litet gäng sköna brudar med träningsblogg som jag alldeles nyss tränade med, kolla in dem!

träningsblogg kompisar

Katti som gillar crossfit och har härligt eldigt hår och ett stort leende.

crossfit-10

Anna-lena aka Little Miss Burpee och Jessica, två härligt starka och kunniga trääningstjejer vars närvaro jag alltid uppskattar och får energi av.

bloggkompisar

Frida, som både är uthållig och stark, glad som få och som kan vara den som är mest pepp att ta sig an nya utmaningar.

När är då nästa Blogger Boot Camp undrar du? Jo, det är den 12 mars i Stockholm minsann.

Träningsbloggskompisar, I love you! Save the date!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!