Välkommen till din nya favoritblogg!

Träningstyper

TRÄNINGSTYPER2

RAWFOOD-Renata: Renata älskar aloevera. Och kokosvatten, spirulina och råa (såklart) kakaonibs. De är som godis kvittrar hon, men blir snabbt allvarlig vid tanken på raffinerat socker. Hon tränar alla sorters yoga och drömmer sig bort till gymnastiska yogaövningar och retreats. Renata har valt sitt sätt att leva men prackar sällan på det på andra. Drömresan går till regnskogen, där den finaste tuggbambun finns. Perfekt som tummgummi, och så naturligt! Favoritplagg: Prana.

STYRKETRÄNINGS-Sofie: Sofie kommer till gymet med ett mission. Nåde den som går ivägen för henne eller plockar med sig hantlar utan att ställa tillbaka. Spegeln är hennes bästis för muskelkontakt, men hon glänser diskret. Sofie rättar andras rörelser tyst i sitt huvud lika självklart som hon lägger ner tonfisk i varukorgen. Att en delfin stryker med då och då får det vara värt. Favorithäng: Kollozeum. Favoritmellis: Eh, come again? Kvarg, såklart. Om hon delar upp passen efter muskelgrupper och skulle må bra av att springa utomhus? Jo.

PT-Pamela: Pamela lever i träningskläder, äger 45 par gymnastikskor men inga höststövlar. Hon coachar gärna och har en förkärlek för att röra vid sina medmänniskor. Lunch – ska man hinna äta det? Äsch -det fixar jag vid tretiden tycker PT-Pamela och klämmer in en till kund. När kunderna gnäller tänker Pamela ibland att det är för jäkla konstigt att de ändå betalar och fortsätter, om det nu är svårt och jobbigt, men det säger hon ju inte högt. Eftersom branschen verkar ha bestämt att alla PT’s ska ha svart piké med tryck på ryggen så har Pamela också det. Favoritredskap: TRX och kvastskaft, aka tortyrtoolbox. Skrattar i smyg åt: Att hon nyss klämde en kladdkaka. He, he.

CROSSFIT-Carola: Carola älskar sina ”girls”. Men nej, det är inte tjejmiddagar med rödvin, skvaller och jobbpepp som åsyftas. Cindy, Diane, Jackie och Fran är utmaningar att ta sig an och drömtider att slå. I boxen trivs Carola, för det är ju så himla mycket bättre stämning där än på vanliga gym. För alla känner verkligen alla, och peppar alla. Och det här kan faktiskt ingen utanför till fullo förstå, de som inte är riktiga crossfitare alltså. Carola har hotpants, kompressionsstrumpor och brottarlinne. Precis som alla andra. Inga konstigheter. Favoritlektyr: Paleoböcker från USA. Drömresa: The games förstås. Hatgrej: När folk gör armhävningar i burpees…

CYKEL-Christian: Du känner igen Christian på vinddraget. Han bränner på i farlig fart, spottar på en bil som parkerat för nära cykelbanan och trycker irriterat på paus på pulsklockan vid rödljuset. De dagar Christian är på bra humör gör han det till sport att balansera utan att klicka ur 2000-kronors skorna ur pedalerna. Christian cykelpendlar mellan jobb och hem, för att få in sina mil till Vätternrundan. Han drömmer om dagen han kan uppdatera till en ljust turkos Bianchi av bästa sort. Tills dess förlägger han alla luncher han kan på Norrlandsgatan, och spenderar helgerna på Ekerö, självklart i klubbkläder från Fredrikshof. I hemlighet är Christian lite missnöjd med sin inte helt vältränade mage, och lite rädd att cyklingen tar för mycket tid från familjen. Men ändå, manmåste ju få ha en hobby, tänker Christian, och klickar hem nya ledlampor och snygga hjäm som matchar styrlindorna. Förälskad, eller i vissa fall osunt intresserad av: Roberto Vacchi.

träningstyper

Nästa vecka möter vi fler träningskompisar!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!