Välkommen till din nya favoritblogg!

Tabatatisdag med 271 burpees

Igår var det tabatatisdag i hemmagymet. Det är ett himla bra påfund. Ett annat bra påfund var att jag skulle göra lika många tabator som det igår kom anmälningar till träningskonventet Be your best convention, som jag och Mela ordnar den 9 november. Tabator med burpees och plankor som varannan övning.

Så kom det sig att jag har 23 tabator kvar att göra fast jag gjorde 13 igår. All min kärlek i svett och muskelvärk till den småländska gymnastikföreningen som bestämt sig för att anordna bussresa till Allt för hälsan och fylla på inspirationen på vårt konvent.

Tankar medelst jag gjorde 271 burpees och plankor till en hel brädgård? Ungefär såhär:

image

Härligt kul det här. Upp, ner, undvik att bromsa, ihop och upp. Fint gymgolv det här. Navel mot ryggrad. Vem uppfann burpeen (filosoferande). Lite vatten kanske. Endorfiner kickar in. Nynnande ”sheworkedhardforthemoney”. Småland, vilken grej. Lite syra nu. Upp, ner, upp! Vem uppfann burpeen egentligen? Tio sekunder vila, vilket skämt. Upp! Ja, ner! Åkeej, plankor på knä. 36 är jäkligt många tabator. Upp! (Hallå?) Upp! Fint svettmönster på mattan. Mycket syra nu. Skakande knäplanka, okej en ny erfarenhet rikare. Upp! Den där som uppfann burpeen borde få burpeestraff. Nu. Räcker. Det.

image

image

Jahapp. Och nu försöker jag hitta en lucka i kalendern för en tabatatorsdag. Har jag sagt att jag älskar att ordna träningsevent?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!