Välkommen till din nya favoritblogg!

Hindra förkylningsnovember med Coldzyme – vinn årsförbrukning!

November är en riktig förkylningsmånad. Jag vet inte om ni tänkt på det, men det snörvlas något infernaliskt just nu. Jag har vabat i veckan med en son med ögoninflammation, en svit av en förkylning som jag själv har klarat mig undan. Att ha en strategi mot förkylning är smart – jag sätter hårt mot hårt med både förebyggande behandling med Coldzyme – munspray mot förkylning, utomhusträning och handtvättsrace. Jag vill att ni också ska vara med och hindra förkylningsracet i november och som tack för din ansträngning kan du vinna en årsförbrukning med Coldzyme! Tre vinnare kommer få tre stycken Coldzyme var, hur bra?

samarbete-coldzyme

Stark i vardagen – tre övningar till dig

Att stå stark i vardagen – det är så mycket enklare när man är frisk. Att få resultat av träning går också enklare om du slipper bli avbruten med oönskade viloperioder. Precis som mat, träning och återhämtning är en gyllene triangel är metodiskt och upprepad träning i progression nästintill en garanti för träningsresultat, förutsatt bastriangeln är stabil. Jag skickar därför  med tre övningar som du kan addera in på slutet av en lunchlöprunda eller transportträning och ser fram emot att se just dina bidrag till hur du hindrar förkylning under november i instagramtävlingen jag berättar om längst ner. Förhoppningsvis blir du starkare på köpet!

Förslag på upplägg: Som ett block av fler under ett styrkepass, eller ett ensamt block efter löpning. Tid: 30 sekunder – 1 minut per sida och repetera tre gånger, eller gör övningarna som tre stycken tabator!

Armhävning med trepunktsstöd: Ett alternativ på armhävning som utmanar din styra och förmåga att stabilisera kroppen när du har ojämnt stöd. Lyft ena hälen medan du sänker dig ner, vänd rörelsen och tryck dig upp, målet är att du inte ska svaja i sidled. Tänk att du har en peng på rumpan som inte ska glida av! Har du inte riktigt styrkan i armarna men i din core kan du få bra hjälp av ett miniband runt överarmar att ta stöd emot.

armhavning-trepunktsstod

Benböj med lyft åt sidan: Det här är en variant på att göra airsquats som givet tyngdpunktsfördelning och lyft utmanar din core, höft och rumpa såväl som att den blir lite extra pulshöjande. Denna övning kan också den utföras med miniband, placera det strax under knäna.

sidolyftbenboj

Trebent hund till crunch: Jobba dynamiskt med att sträcka/svinga upp benet med kontroll bakåtför att sedan ta med dig knät så långt du kan in under kroppen in i en crunch. Andas in när benet är uppe och töm ut luften i crunchen. Tänk på att skjuta ifrån med dina axlar och att hålla stabilitet utan att vicka åt sidan.

hund-till-crunch

 

Vänta, vad är Coldzyme?

Coldzyme är en munspray som sprayas i bakre delen av munnen/svalget. Du kan ta den på två sätt, rent förebyggande (upp till 30 dagar i sträck, gör sedan ett uppehåll på några dagar) ta den då efter tandborstningen morgon och kväll, inför kollektivtrafik eller kanske när du ska flyga flygplan. Om du börjar få tidiga symptom på förkylning, som sjukdomskänsla eller halsont, sprayar du varannan timme tills de försvinner, det var det andra sättet.

Go get one: Kampanj på Coldzyme på apotek hjärtat online  just nu – endast 95 kr, mot normalpris 229 kr på apotek!

Jag har använt Coldzyme i tre år nu och är så himla supernöjd med hur den fungerar. Jag jobbar också som ambassadör för Coldzyme på årsbasis framåt, eftersom jag alltid – så fort någon snörvlar i min närhet – säger åt dem att handla Coldzyme och slippa bli sjuk eller åtminstone förkorta ett förkylningsvirus. Coldzyme har testats i studier med fina resultat: skillnad mellan ColdZyme® Munspray och placebo avseende reduktion av förkylningsvirusmängden i halsen (-99%) och reduktion av antalet förkylningsdagar (-54%) eller -3,5 dagar.    Här på hemsidan kan du läsa mer!  Coldzyme finns på alla apotek och i hälsofackhandel. . Den är dryg och smakar gott! 

Tävling på instagram  – Hindra #förkylning med #coldzyme!

Hur hindrar du förkylning? Har du tips du vill dela med dig av till andra om hur du står stark och håller dig frisk?

Under hela november pågår tävlingen på instagram. Tre vinnare som taggat sina instagrambilder med #coldzyme och #förkyning samt har en öppen profil kommer vinna tre förpackningar Coldzyme var, en årsförbrukning. Vinnarna kontaktas 1 december, ev vinstskatt betalas av vinnarna. 

namnlost-9

Mycket utomhusluft, citron och ingefära är klassiker. Glöm inte reflexer när ni tränar i mörkret ute!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!