Välkommen till din nya favoritblogg!

Välkommen vinter!

Nu händer det – snön har kommit till Stockholm. Förmodligen inte för att stanna men jag har ett litet täcke på bilen på uppfarten och det år mig och mannen att skicka glädje i emojis till varandra.  På fredag åker vi till Åre igen och där kommer det bli pulkarace, förmodligen längdåkning (Vålådalen har öppna spår och jag har sett lite längdåkningsbilder från Björnen) och allmänt vintermys. Vi som är medlemmar i the winter society vi känner äntligen med utropstecken medan andra hytter med näven mot snö och kallgrader.

novembermys

namnlost-8

Jag nås av pressmeddlanden om snö, snö och mer snö samt nya plagg anpassade för skidåkares behov och krav. Längdlägret jag arrangerar tillsammans med Björn Lind och Fredrik Persson från Wease Sportswear har 33 deltagare och vi har börjat fundera på att dubblera lägret och göra ytterligare ett datum. Min plansch om att längta efter bergen håller på att sälja slut och mina örhängen i form av snöflingor har hittat tillbaka till örsnibbarna. Vinter 2017, välkommen, du är efterlängtad!

lodge life

namnlost-13

novembermys2

Koppen med texten the winter society är en pressgåva från handskmärket Kombi. Himla snygg! En annan som gör snygga koppar och precis öppnat webshop är Sofie Lantto, kolla in. 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!