Välkommen till din nya favoritblogg!

35

Idag firar jag min 35:e födelsedag. Det känns så otroligt vuxet på något vis. Jag blev väckt av tassande steg och fin sång, teckningar och blommor och ett kort med bud om kommande presentupplevelse. Sen gick jag till jobbet, hade möten och hade det härligt. Ikväll firar jag min födelsedag med middag från Melanders fisk, skaldjursburgare to go, så alla slipper laga mat. Födelsedagsträna ska jag också, minsann.

Att få blommor på sängen, färdigfixad frukost på det där sättet som jag älskar den, med skivad ananas, kokt ägg, avokado och fint skivad skinka, färskt bröd och icecoffee. Att vara uppmärksammad så in i bomben på instagram och facebook och på sms en hel dag. Det är himla fint att fylla år.

35. Så mycket liv jag hunnit med. Min mormor ringde, hon är 91. När jag satt och tänkte att 35, då har man hunnit en del fick jag perspektiv. Min mamma sms:ade fastän hon var här och hälsade på och firade mig igår. Tänk att ha en dotter som är 35. Att ha ett barnbarn som är 35! Blev jag plötsligt ganska ung igen?

I mitt presentkort låg förresten stighudar och topptur med frukost på Totthummeln med min man. Inkasseras om några veckor. Han känner mig, det är ju uppenbart, och nu längtar jag till äventyrsdate.

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!