Välkommen till din nya favoritblogg!

36

Igår fyllde jag 36 år och vad är det med den där grejen att man inte kan sova natten till sin födelsedag? 36 liksom. Det börjar bli lite been there done that om man tänker logiskt. Men kroppen; nej, inte så logisk.

Jag hade alltså sovit svindåligt och när klockan ringde hann jag känna ett uns av besvikelse. Jaha!? Skulle jag vakna av min väckarklocka och inte av någon skönsång? Har A gått till jobbet som vanligt och tänkt fira mig ikväll? Sedan kom den. Födelsedagssången. Barn och pärlplattor som kastades fram och grattiskram och sängen förvandlades till yay jag fyller år!

Finfrukost med vattenmelon och god juice. Macka och kall kaffedryck.  Present i form av en digital fotokurs (han tänker på DIG! och på min frustration när kameran inte vill det jag vill och jag blir arg för att jag inte får till det som jag tänkt) Kort i kuvert i alternativ ett eller alternativ två med ledtrådar. Så svårt att välja! Ett kul upplägg förresten, testa det nästa gång någon nära fyller år! Jag valde kort nummer ett. Som egentligen gjorde min födelsedag till en investeringsdag men det blir bra.

I söndags var jag hos mamma och pappa och där fick jag precis vad jag önskat mig. En värmande överdragskjol – perfekt mellantunn att dra över träningstights eller jeans! – och en mugg modell större i grått.

Kjolen är från Skhoop, Åreföretaget som var först med att göra täckkjolar. Jag har redan hunnit använda två gånger sedan i söndags, det säger lite om dess användbarhet och smidighet: (adlink) Skhoop original skirt (kampanjpris!)

Vad alternativ 2 var? Bidrag till den svindyra objektivsasdaptern från Metabones. Med adaptern kan jag använda A’s fina Canonobjektiv till min Sonykamera. Objektiven har olika fattning, men med konvereteraren/adaptern kan jag nu få tillgång till fyra för mig nya kameraobjektiv. Svindyra. Fina. Den här gråa Canon-kompisen (som jag bjöd A på halva en gång när han fyllde år) kan jag alltså snart använda jag med!

Sen. Vabade halvfebrigt och ofebrigt barn. Skrev om skidglädje. Dagen gick. På kvällen fick jag dricka skumpa i soffan, sushio levererades hem och när jag trodde dagen var slut kom tårtan från fina mästerkockskonditoriet med snöflinga på! 

Så var den alltså, dagen då jag fyllde 36!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!