Välkommen till din nya favoritblogg!

5 just nu

Det gör jag nu: 

Sitter på Joe and the juice på Arlanda och inväntar mitt plan mot Malmö. Juiceblendern gör skakande ljud och loungemusik håller mig sällskap. Jag har ätit en oförsvarligt tunn avokado- och tonfiskmacka och druckit en god juice. VAB-ansökan blev precis klar i försäkringskassans app för den här kaosdagen och jag försöker gå in i helg-mode. Funderar på att måla naglarna men det är kanske opassande aktivitet i en flygplansterminal?

Det har jag gjort idag: 

Rent tekniskt startade mitt dygn 500 meter härifrån, på terminal 5 när jag kom hem i natt från Palma. Då möttes jag upp av Prinsen, skjutsade honom till hotell nära Arlanda och åkte sedan vidare hem och missade min (vår)  inbokade morgonflight till Malmö. Istället tog jag över VAB, styrde ett läkarbesök med stora E, som visade sig vara superpigg och vi fick grönt ljus och ingen antibiotikakur behövdes. Då åkte jag hem, packade igen det jag packat upp, sedan skjutsade jag barnen till mamma och pappa, åkte tillbaka till Sthlm och till Arlanda, för ny flight mot Malmö. Peppen.

Imorgon gör jag: 

Styr upp en rejäl dos rörelse och in mot kvällen peppar jag för party. Min svägerska fyller 40 och det blir klackar och eyeliner och paljetter!

 Bär en känsla av:

Lugn och harmoni och förnöjdsamhet. Allt ordnar sig!

Längtar efter:

Ett riktigt håll-käften-tufft träningspass. Den här veckan har bjudit på alltför mycket stillasittande så lusten att befinna mig i krävande träning är stor. Jag tänker frivändningar, marklyft och kettlebellsvingar, boxjumps och pullups, kanske i ett ”on the minute” upplägg! Det får bli nästa veckas träningsstart.

Jaha, nagellacksmålning alltså. På damtoan måste man väl få lacka naglar?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!