Välkommen till din nya favoritblogg!

Det bästa med sommaren

Det bästa med sommaren, det var en önskerubrik som jag fick till mig i början av sommaren. Det är lätt att när som helst sluta ögonen och tänka sommar. Om du gör det nu, vart landar dina tankar och vad känner du för doft? Vad har du på dig?

Det är nästan den här grejen som jag tycker är det bästa med sommaren. Att den sätter minnen på näthinnan och lagrar känslor och dofter och intryck som vi kan ta fram vid behov. I minnet regnar det sällan, getingsticken är borta, det finns inga missförstånd eller förväntningar eller glass som tappades i gruset. Alla löpsteg känns lätta och om andningen känns tung så är det för att intervallen just gick ovanligt fort. Allt är ljuvligt så som de ljuvligaste sommardagarna verkligen är. Kanske är det bästa med sommaren är att få mer tid. För det är tiden som gör det. Tiden gör skillnaden och skapar så många tillfällen som vi sedan kan ta oss tid att minnas.

fröå-6

En annan sak jag verkligen älskar med sommaren är den tillsammanslagda energin som kommer av minst tre veckors ledighet i rad. Jag märker att jag har haft semester när jag börjar hitta på nya spännande idéer och projekt helt av mig själv. När det kommer farande möjligheter eller lösningar utan att jag ens var kring jobb i tanken. Det är verkligen inte det bästa med sommaren att den är slut, men det är härligt att få skrida till verket på allt det som bubblade fram på slutet.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!