Välkommen till din nya favoritblogg!

Helgrekommendationen

Helger med guldkant. Ja tack! Min kommande helg är fylld till bredden med roliga och intensiva saker. Här kommer min helgrekommendation!

  • Laga middag med vänner. Alltså laga tillsammans! Det kan vara kul att ha allt piffat och ordnat när gästerna kommer, men det är nästan ännu roligare  och garanterat mindre stressat, att fixa maten ihop. Rekommendation nummer ett är alltså att istället laga tillsammans!  På söndag kväll sätter jag familjen i arbete att hacka diverse grönsaker då det blir födelsedagsmiddagen tacos, stora E har beställt.

sotpotatis pommes krispiga

  • Besök ett naturreservat i din närhet! Packa en ryggsäck med matsäck för lunch eller fika, ta med något att sitta på och bara tanka natur. LÄMNA MOBILEN HEMMA. (Ledsen att jag skrek, men gör det). Extra härligt blir det om du tar med en kompis.

  •  Denna punkt är ett Reklamsamarbete med Stockholmsmässan:  I helgen är det Allt för hälsan-mässan på Stockholmsmässan! Mässan är 50% större än tidigare år och innehåller massor av aktiviteter. Träffa härliga träningspersonligheter i Pratbubblan, testa olika träningspass på aktivitetshörnan och besök en massa utställare. Mässan är öppen fredag till söndag, jag besöker mässan på lördag eftermiddag – säg hej om vi ses, alright?!  Om jag kommer iväg utan barn eller bara får med mig stora E ska jag gå/vi på min kollega Magnus Hagströms mässklass i yogastudion, som är en morgonrutin för en glad rygg. Säkert kommer jag också spana på Yogomove-eventet…. och så ska jag kramas med allt branschfolk förstås!

  • Ät goda hembakta kakor. Jag bakar mina grymma cookies idag och de kommer figurera med täta mellanrum i helgen. Kolakakor med solroskärnor är grunddegen. Jag gör degen dubbel eller kanske trippel. Ja trippel får det bli! Det blir både med solroskärnor och det blir varianter med chokladpluppar, du vet sådana man köper i bakhyllan.  Jag får mail då och då från läsare som testat detta recet och bara var tvungna att maila och berätta hur goda de blev. SÅ härligt, och det vet jag väl, säger jag! 

  • Boka vinterns skidresa! Det är förstås min rekommendation att du står på skidor i vinter. Gör en weekend, eller en vecka! Jag har nästan 5 veckor Åre inplanerat och är så glad för dem. Samtidigt börjar jag känna lust til andra orter för att få variation. Vill du hyra vår lägenhet? Dessa veckor är lediga: v.3-5, v.8, självaste påskveckan v.13, v.15 och vecka 16. Hyra fjällägenhet i Åre!
  • Gör en julklapp i aktion julklappen! (här visar jag hur). Det ger mycket glädje, sätter fokus på det faktum att alla inte har det vi har och gör dig ödmjuk. Julklappen betyder mycket för de barn som får den!

NU:  Skriva mer. Ringa lite. Gå lunchpromenad. Spraya coldzyme. Äta lunch. Baka kakor. (bäst att kakorna bakas efter lunchen, mon dieu, annars hade det kunnat gå helt över styr.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!