Välkommen till din nya favoritblogg!

Hur ser din sommarträning ut?

Ibland tänker jag att sommaren är så lång, sen kikar jag i kalendern och upptäcker att visst är själva sommarmånaderna fler, men tiden till att liksom ”byta liv” som jag tänker mig att vi tänker oss att vi gör, den är i själva verket inte lång.

Eller är det många som faktiskt åker från sitt vardagsställe och spenderar 4-6 veckor helt på annan ort om sommaren? Jag har liksom aldrig haft det så! Någon vecka hemma, några veckor borta, någon miniresa och så är semestern slut!

Hur spenderar du din sommar – och hur ser behovet av hjälp till din sommarträning ut?

Att jag tänker på var du som läser här spenderar din tid, är för att jag tänkte på sommarträning. Om du och jag skulle flytta iväg i sex veckor från våra normala träningsställen och rutiner finns det förstås behov av en slags ”sommarträningslösning”. Om du är borta två veckor, känner du att du behöver ha en plan för de två veckorna?

Skulle du vilja ha hjälp med ett sommarprogram i 2-4 veckor, med liten del redskap och med guidning till övningsval och tidsåtgång?

Jag laborerar med ett typiskt bra sommarträningsredskap i form av mina minibands. Tunnare varianter med lite mindre motstånd är på ingång.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!