Välkommen till din nya favoritblogg!

Inspiration på oväntat håll

Förra veckan var jag inbjuden till en hotellöppning av ett nytt lokalt vardagsrum. Ja, det var det de ville vara för Haningeborna, nya Quality Hotell i Haninge. Jag fick massiv inspiration av lunchbjudning och rundvandring då hotellet på pricken skapat miljöer som jag längtat till.

Vi skissar just nu på att göra om vårt eget vardagsrum, riva en vägg och bygga ett större kök och hela stämningen i hotellrestaurangen och lobbyn var så rätt. Jag vill trycka copy paste på typ allt, från de vackra tallrikarna till de dova smutsgröna pastellnyanserna till &-lampan i hyllan. Hade det studsat ut trerätters inspirerade av lokala råvaror och Frankrike till lunch hemma hos mig hade det inte heller varit fel, men det är kanske lite mycket att drömma om. Alla bilder nedan är fotade av Alma Vestlund / Studio Emma Svensson. Ska vi kika på hur det såg ut?

Man tackar inte nej till charkisar och champagne till lunch, det gör man inte. Hög ambitionsnivå i köket. Grattis till alla Haningebor. jag kan sakna ett sådant här ställe på Ingarö där jag bor. Vi har fina Artipelag men det är inte så anpassat för häng eller after work. 

Jag hade satt upp håret och var på allmänt glatt humör och fick trevligt lunchsällskap. Jag borde ha kavajen från G-star oftare, jag trivs bra i den. 

Titta på väggfärgen! Så fin! Vi har precis börjat skissa och kika på olika alternativ att göra om vårt kök och vardagsrum så det ligger kanske ett halvår fram i tiden eller så, men det här gav inspirationsboost deluxe.

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!