Välkommen till din nya favoritblogg!

JAG. En lista med statements och varanden.

Den sköna bönan Joanna skrev en kul lista som jag hakar på som fredagsunderhållning. Det blir en del statements, tankar och preferenser. Here we go.

JAG. Listan om statements och varanden.

Jag gör: High five. Ofta.

Jag köper: 10 bitar lax.

Jag borde: Lägga mig i tid.

Jag har: Tagit ett stort beslut som kommer förändra mycket i mitt liv. Ni får veta till sommaren pga jinx och så.

Jag måste: Förändra vår morgonrutin för att minimera tjatet. Tålamodet som tar slut. Irritationen. Det tär på mig att v.a.r.j.e. morgon börjar mer eller mindre irriterat. Det är förflyttningar i slowmotion och jag ska bara och nej det tänker jag inte och …(!!!) och mitt humör blir !!! (Jag är ensam varje morgon och lämnar alla veckans fem dagar, hämtar å andra sidan ingen dag)

Jag vet: Att jag kan.

Jag tycker: Att det är läskigt vilken power som mobiltelefonen har över mitt liv. Över ditt.  Hur fort det gått!

Jag tänker: Mycket på det kommande 2018. På saker jag (vi) ska genomföra. Hur jag vill känna. Vad jag ska ge min tid till. På praktik och teori.

Jag förbrukar: Mobilsurf genom att surfa och streama oavbrutet när jag åker kollektivt.

Jag blir: Mer och mer sugen på att köpa en hund igen. När tanken börjat plantera sig är det plötsligt väldigt svårt att värja sig. Måste se över tid och praktikaliteter men framförallt ambitionen. Hur tänker jag att livet med hunden ska vara?

Jag kan: Alltid lära mig mer.

Jag lyssnar: På pop på svenska. På podcasts som drivs av tjejer. Har som tröttnat på att ge manliga arenor med mansplaining utrymme. Eller ja, i många fall har de täckning, men inte alla och det är så mycket tolkning genom manliga ögon. Gah.

Jag längtar: Till yogalugn på strand. Till puderdump i Åre. Till nästa morgon jag vaknar av varmaste, mjukaste lillaE-armen mot min hals. Till nästa tjejmiddag med skratt och gråt och varma ögon som lyssnar med intresse. Till att spatsera hand i hand med min man. (Utan inbördes ordning).

Jag fasar: För den nästa gång jag får ett samtal med ett dödsbesked.

Jag använder: Ögonbrynsskugga. Tunn foundation. Rouge. Mascara. Och sportbh har blivit ett av mina vanligaste plagg.

Jag njuter: Av att träffas på riktigt. Gå bredvid. Sitta mittemot. Lägga en hand på.

Jag blir: Trött av yta utan grund. Av brudar som fördummar sig själva. Av hur casting med profil kan vara så tydlig i tv-program.

Jag äter: Inte barnens makaroner och insert valfritt halvfabrikat som serveras ca var tredje dag i vårt hushåll. Jag pallar inte en sådan middag till så jag äter annat!

Jag drömmer: Om nedförsbacke med superrull. Jag upplever företagandet ganska mycket som en cykeltur, jag trampar på och det rullar fint. En nedförsbacke med superrull av sig själv är alltid välkommet. Då lyfter jag blicken och spanar i horisonten!

Jag dricker: Nocco Cola och jag vetetusan hur det gick till. Eller jo, jag vet exakt. För ett år sedan var det det värsta jag visste, jag blev darrig och konstig av en halv burk. Jag drack istället oändliga mängder kallt starbuckskaffe och dirty chai från espresso house. Sedan ville jag hyfsat nyss skala bort lite onödigt energiintag och jag hittade koffeinet i Nocco cola. Mycket, mycket mer koffein och nu vill jag gärna ha en burk varje dag. Så gick det till.

Jag struntar: I att stryka.

Jag ska: Snart kliva på ett tåg.

Jag sparar: På ett konto som heter KUL-konto. Och ett annat som heter investeringsspar. Det första kontot är roligast. Senast köpte jag årskort till Skistars anläggningar från KUL-kontot.

Jag brukar:  Säga och skriva Topp / Toppen i sms och har börjat säga ”jag fattar”, som ett slags – OK – jag hör dig, som bekräftelse till de jag pratar med. Det bara dök upp!

Jag tittar: på Jordskott. Creepy.

Jag läser: För inspiration och kunskap. För att ge barnen ordförråd. För nedvarvning och nöje.

Jag vill: Att du ska känna dig mer än tillräcklig, rentav att du har superkraft. Att du är modig och kompetent. 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!