Välkommen till din nya favoritblogg!

Konferera klart med mig!

I onsdags natt anlände jag Åre för några dagars konferens. Jag hade styrt upp en egen konferenshelg i Åre för att sätta lite fokus på allt som pågår bakom kulisserna på Uppochhoppa.se och även hur jag jobbar rent generellt. Åre bjöd på fantastiskt väder och omfamnade mig mjukt i septemberfärger och sa ”YES!” till min vilja att styra allt jag gör ännu mer mot utomhus och outdoor.

Det är där jag har mitt hjärta och min passion, det är utomhus i fart jag mår som allra bäst!

Jag skulle vilja be dig om en tjänst nu, att du vill konferera klart med mig?! Det jag vill är att du reflekterar kring vilket innehåll du mest går igång på hos mig? Vill du ha kortare mer praktiskt, vill du ha mer filosofiskt tänk kring träning som upplevelse? Vill du ha konkreta öningstips och om så för vad ? Vill du ha mer bilder, mindre text? och vad hoppas du få ut av den stunden du gör ett besök?

 

 

Typ så. Hur reflekterar du kring vilket innehåll du mest går igång på hos mig? vad och vad hoppas du få ut av den stunden du gör ett besök? . Ge mig en chans att göra dig nöjd(are!)

Om du berättar i kommentarerna så ska jag berätta senare hur jag tänkte kring mitt bloggande budskap efer helgens konferens och med era svar ska jag sätta fasta mål och punkter att leverera på. För vi gör ju detta tillsammans!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!