Välkommen till din nya favoritblogg!

Min morgonshopping

När jag häromdagen svarade på de 111 frågorna ( del två ) så var det några frågor om shopping och shoppingvanor. Jag svarade att jag helst handlar i butik för shoppingupplevelsen, men det är inte helt sant. Vissa saker handlar jag gärna online, sådana märken som jag är 100% säker på min storlek i eller om det plötsligt uppenbarar sig grymma kap-möjligheter. Jag tror ganska stort på det där med att ”kasta ut en fråga till universum och du kommer få svar”, eller om man ska säga det mindre flummigt – jag tror på att fråga efter det man vill ha. Ni som läste inlägget och mina svar vet att jag sökt en skinnjacka. Well, precis nyss klickade jag hem en från Campadre eftersom Jofama har en kampanj där, den anländer om några dagar och så får vi se om det var en bra chansning… Jag handlar ganska ofta på Campadre då de har bra märken som kör sina utförsäljningar där digitalt!

I det senaste har jag också handlat vinrött, som jag förra veckan berättade om som en av höstens trendfärger även på träningssidan. Jag har tydligen lyckats påverka mig själv dubbelt upp!

maloja

maloja-7

Så här ser den ut, min nya mysiga jobba-hemma-och-vilja-ut-och-cykla tröja. Det är inte så ofta jag hittar cykelmärket Maloja men när jag gör det vill jag nästan alltid köpa något eftersom jag verkligen tycker om plaggens design och känsla. På kroppen i detta nu sitter t-shirten, men innan det kan bli tal om cykling ska jag jobba med träningseventet Träningsmagi, prata med ny PT-kund om hennes första träningspass och prata höstprojekt. Inte varje vecka en måndag som börjar så intensivt som med att shoppa något som kanske kan vara jackan med stort J – phu. Vad gör du idag?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!