Välkommen till din nya favoritblogg!

Mina senaste köp

adlinksbild

Oh how I love småfix. Men det ger jag inte utrymme för här så ofta. Nya läsare kanske tror att jag är helt knas, som blandar ”tyngre” styrketräningsteoritexter med senaste inköpen till hemmet, kontoret och till presentinslagningslådan. Må så vara. Jag har många bottnar och snart kommer nog ett tips om en bok du bara måste läsa också och flera träningspass för löpare eller en god macka. Häng med bara, det är mixen som gör helheten.

När det kommer till inredning eller snarare fix hamnar jag ofta på Lagerhaus. Jag gillar deras designkänsla med humana priser och och att de ofta byter sortiment. Tidigare har de känts lite ungdomliga men nu gillar jag! Precis innan vi åkte till Åre förra helgen köpte jag allt det jag länkar nedan.

En vit mugg med guldtexten Boss på, det var så självklart att jag behövde den när jag såg den att jag borde ha efterfrågat den innan den fanns. et hade jag inte, men nu finns den. Tillsammans med de 12 glasen ( de säljs i 6 pack ) och karaffen blev det guldigt tema. Muggen har jag dock hemma på kontoret och de andra sakerna har fått flytta till Åre. Tänk dig vår nyårsmiddag med guldstänkta glas! Givet att det blev så många kan enstaka glas extraknäcka som ljuskopp. I Åre hamnade också en fin liten julgran med betongfot som fick bo i betonggrå kruka. Den pryder nu vårt köksfönster där!

lagerhaus-lately

Anteckningsboken wild ideas sneglade jag på länge och nu ligger den på skrivbordet och väntar. I min låda för pappersfix finns två nya inslagningspapper. Det bleka med vit text tyckte jag mycket om och det med stjärnor köpte jag som både julklappspapper och födelsedagspapper. Hurra – stora E blev fem år i helgen och vi firade stort. I födelsedagspaketen låg dock inte tröjan från Lindex Holly and whyte men den kommer att ligga i en julklapp. Tröja med skidåkande djur på, kan knappast bli gulligare, så den var ett måste-köp. Jag letar nu efter någon slags strandklänning / tunika / kimono att dra på ovan bikini i Thailand men har ingen lust att lägga ut en stor slant och det får inte bli för morgonrockslikt och inte heller för stort och fladdrigt med utsvängda ärmar. Jakten fortsätter!

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!