Välkommen till din nya favoritblogg!

Morgonmys

Idag är jag nog äntligen så pass pigg att jag kan kalla mig frisk. Inte ens Coldzyme kan ta bort precis alla förkylningar, särskilt om man inte sätter in behandlingen direkt vid första symptom så som man ska. Det blev en seg variant med hosta och heshet och bihålor som tjockade igen, men nu – nu äntligen är jag pigg! Den här dagen startar såhär med te, macka, juice, yoghurt och mysli. Ibland äter jag min frukost i soffan framför kaminens sprakande, det är en lyx att starta morgonen så.

Vill du vinna en årsförbrukning ( tre vinner ) tagga någon bild på instagram med #coldzyme och #förkylning så är du med och tävlar, tävlingen pågår hela november. Idag väntar en rolig dag med fullt ös hemma och sedan fullt ös med lite möten på stan och pt-kund.

Igår var en riktig trist dag. Stora E kroknade ihop helt, så pass att jag besökte barnsjukhusets akutmottagning. När en femåring har 40.8 i feber och klagar på specifik punkt i midjan, då åker man in. Efter ipren och kläm och känn utan ont piggnade hon på sig, nu avvaktar  vi. På kvällen hade jag löpargrupp och jag gav deltagarna ett saftigt backintervallpass.

Min grundtanke för gårdagens pass var  backintervaller men om backen i spåret där vi kör hade varit blankis skulle jag  fått tänka om och jag hade såklart lite andra idéer. Underlaget var mjukt, lite slirigt men absolut springbart så det blev enligt plan.  Det – att kunna tänka och och planera nytt på ett ögonblick är erfarenhet som kommer med tiden och är ofta en detalj som skiljer erfarna instruktörer från nya. Samma sak med att kunna kasta in en ny övning om man ser att den som var ursprungstanken inte passar en individ eller om någon inte har den styrka eller teknik som krävs för ett bra utförande. Då får man skala ner eller byta övning helt, helt enkelt!

staende-magovningar-3

staende-magovningar-5

I koppen som jag fått av min mormor och som är arvegods har jag ett te som smakar kanel och lakrits, en lite underlig kombination men som är riktigt god. Linnet med retrocykeln på köpte jag i Thailand i våras och jag är väldigt förtjust i det!

staende-magovningar-6

Hepp hepp, nu startar vi den här dagen – efter juice, te och macka och med en förkylning som har besegrats och är på väg bort. Fint så!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!