Välkommen till din nya favoritblogg!

Strandhängsdagen som var morsdag

Sovmorgon, picknick, spontanmiddag med bubbel och bad – så kan jag sammanfatta en fantastiskt fin mors dag. Helgen i övrigt var också härlig, men mer om cykelträningspass med blåmärksuppkomst en annan dag. Nu tar vi strandhängsdagen som var mors dag. Vi tar det från början!  Min helg var härlig och den kröntes av en fantastiskt solig och tropiskt varm mors dag med extra allt som det känns. Dagen började med sovmorgon och jag sov till 8.30. Den lyxen! Fin frukost med vattenmelon som tillbehör till avokado och skinkmacka. Nomnom. Sedan pysslade vi lite hemma och mannen åkte iväg för att ”fixa lite”. När han kom hem mixtrade och fixade han lite till och sen var det plötsligt dags att åka på överraskningspicknick.

Myset! Hela familjen på cyklar iväg till Södersved, en fin badplats intill Ingarö havscamping. Där finns en ö som man kan promenera ut på via en stig i vassen, sommartid går kor eller får eller kanske båda (?) där på sommarbete, men hittills är den tom. 

Där slog vi oss ner med picknickfilt och åt baguette, vindruvor och jordgubbar. Njöt av solens strålar och barnen blötte ner sig till underkläderna. Efter picknickutflykten cyklade vi hem, satte på mer solskyddsfaktor och gick ner till badstranden närmast oss. Där läste jag tidning (!) och slappade medan de andra badade iskallt (19 grader).

När vi fått nog gick vi hem och medans vi promenerade hemåt kom inbjudan till poolhäng hos Milla och hennes grabbar. Japp sa vi och packade om cykelvagnen, stannade för proviantering och avslutade kvällen med bad, bubbel och middag i goda vänners lag innan vi cyklade hem i sommarvärmen när kvällen blivit aningens sen.  Kameran kunde ju fått följa med, men den blev kvar hemma. Vi får ta bilder från häng med dem en annan dag, för det blir mer av den varan i sommar!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!