Välkommen till din nya favoritblogg!

Anmälan öppen: Två nya löparläger för tjejer!

Spring med mig i vår!

Jag är så glad och stolt att presentera två nya löparläger för våren 2019!

Sedan några år har jag förtroendet från facebookgruppen Springande tjejer (20 000 medlemmar) att göra löparläger för dem. Nu har jag precis öppnat anmälan för vårens läger och såklart är DU som hänger här hos mig på bloggen också medbjuden!

Två löparläger – 23-24 mars och 27-28 april

Springande tjejers löparhelg 23-24 mars – lördag 10.00 till sön 13.00

Denna helg passar för dig som fixar att springa runt 3 kilometer (fart oväsentlig) och som har en lust efter roligare löpning, mer varierad, nya insikter och aha-upplevelser och vill lära dig mer kring skadeförebyggande styrketräning samt hänga med andra springglada tjejer!

Helgens innehåll – jag bjuder på:

  • Löpskolningsövningar och löpteknik både på platt mark och backe
  • Intervallpass
  • Fotstyrka och mobilitet
  • Träningsplanering för variation och välförtjänt utveckling
  • Löpstyrka och backintervaller!

Vi hänger, skrattar, springer, käkar gott och relaxar! Detta läger passar alla, både dig som vill komma igång mer med din löpning, du som bara springer för kul och att rensa hjärnan och dig som är anmäld till ett motionslopp!

Ja, ja, ja  TA MIG TILL schema och anmälan!

Springande tjejer (lite tuffare) löparhelg 27-28 april – lördag 10.00 till sön 13.00

Denna helg passar för dig som fixar att springa 7+ kilometer (fart oväsentlig) och som har en lust efter roligare löpning, nya övningar, fördjupad kunskap och roliga inspirerande dagar med andra springglada tjejer! Du ska ha testat intervaller och inte klassa dig ”helt ny på löpning” helt enkelt vara redo för en lite tuffare träningshelg! Du behöver inte springa lopp eller träna för ett. Övningar och intensitet kan anpassas och alla peppar varandra. Det handlar inte om fart, lita på att du kan! 

Helgens innehåll – jag bjuder på:

  • Distanspass med löpskolningslek i natursköna omgivningar
  • Intervallpass för ökad syreupptagningsförmåga
  • Miniband madness (löpstyrka) och avslutande yin
  • Föreläsning kring träningslära och motivation – ”Progressionen/prestationen (och livet!) ”
  • Backpass – spänst och snabbhet

YES! Jag vill veta mer – TA MIG TILL schema och anmälan

overbelastningsprincipen

Löparläger x 2 på Happy Tammvsik

I år har jag bytt anläggning till härliga energifyllda Happy Tammsvik i Bro, mellan Stockholm och Enköping. En konferensanläggning som själv arrangerar ett motionslopp för svensk mötesindustri. Tänk en mix av färg och form, kreativa ytor, relax och natursköna omgivningar. Här bor vi fint med helpension och har tillgång till härlig relaxavdelning.

 

Att ta sig tid för sin egen utveckling och åka på löparläger är bland det bästa jag gjort. Sofia inspirerar, peppar och ger teknikövningar och personlig coachning på ett mycket bra sätt. Man får med sig bra input och det är flera av övningarna som jag använder än idag till mina danskurser. Hon gjorde min löpning roligare! / Pia W

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!