Välkommen till din nya favoritblogg!

Tips inför cykelvasan

Jag kan känna det i kroppen. Nervositeten och laddet för resan på tv hjul mellan Sälen och Mora. Hur tankarna snurrar inför cykelvasan. Alla träningstimmar ska kokas ner till ett slutresultat, en målsättning som ska levereras på, eller – att man bara ska ha en kul dag bland tusentals andra cykelentusiaster. Jag står inte på startlinjen i år, men kanske nästa?

För alla er som ska starta skrev jag förra året 20 tips inför cykelvasan, och de håller (såklart, inget har ju direkt ändrats) fortfarande. Jag vill särskilt trycka på tips nummer fyra, sju, och elva. Och att verkligen ta för dig och våga tävla om du tränat hårt för den tävlingen. Peppa, ös på, kommunicera!

cykelvasan1

Ni har sett den massor med gånger, ni som hänger här på uppochhoppa. Kan ändå inte låta bli att posta den igen, jag verkligen ÄLSKAR den här bilden! Så, 20 tips inför cykelvasan alltså. Lycka till!

Annat bra om cykelvasan finns här hos Helena, här hos Elna, och här hos Jessica, vi har en väldigt enad bild av den här härliga cykelturen!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!