Välkommen till din nya favoritblogg!

Majbröllop i Vadstena

Wow vilken helg jag haft med majbröllop i Vadstena och en fullspäckad testsöndag på Sports Club Education, jag tänkte att ni skulle få följa med in i lite tankar och erfarenheter från tester senare i vecka, men först så kikar vi lite på bröllopet. Det är ju inte helt fel med att börja måndagen och veckan med festklätt, håruppsättning och champagne, inte sant?

Jag hade fixat hyrbil givet galet späckat schema och rullade in, festklädd i ett soligt Vadstena med 40 minuter kvar till vigseln i klosterkyrkan. Stora E är så härlig nu, förstår vad som är i görningen när det ska fixas inför fest och sa många superlativ när jag var färdigfixad och har också tålamod att låta mig piffa i lite lugn och ro.

majbrollop i vadstena

namnlöst-8 Håruppsättningen denna gång blev en enkel men fluffad sned utbakad fläta åt ena sidan och en snedställd knut som jag dekorerade med hårklämmor med blommor som matchade min klänning fint.

I Vadstena var det Birgittadagarna, fullt med folk på de pittoreska kullerstensbelagda gatorna och jag tror minsann också att det var studentbal i görningen. Stämningsfullt och fint. Jag hittade prinsen som hade ärofyllt uppdrag att bära ringar och vi tog oss in i klosterkyrkan för att se M och M bli man och fru. Efter vigsel gick vi ett stenkast till örtagården där det serverades champagne, oliver och spansk, av brudparet hemfraktad, skinka.

namnlöst-10

namnlöst-9

namnlöst-11

Därpå följde en vansinnigt god middag på Vadstena klosterhotell med pilgrimsmussla i hummersoppa, struts till varmrätt och osttallrik till dessert följt av bröllopstårta med chokladkladdkakebotten, hallonmousse och italiensk maräng. Våra vänner M och M som sa ja blev hyllade och kärleken flödade och det kom fram en och annan tår precis som sig bör när det är vackert och kärleken är stark och känslorna beskrivs och lyfts upp.

stående-1

När klockan passerat tolvsnåret tackade jag bröllopsparet för en fantastiskt fin kväll och gick ner till hotellet genom ett nu lugnt Vadstena. Där klev jag ur min nya klänning från Calvin Klein som jag köpt i NYC, lade huvudet på kudden i 4,5 korta timmar för att sedan vända uppåt med bilen till Stockholm för en ny lärorik, rolig och fullspäckad dag på min utbildning.

Nu är de herr och fru, M och M, efter ett fint majbröllop i Vadstena som jag är så glad och tacksam över att vi fick vara med på!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!