Välkommen till din nya favoritblogg!

Vi var ju i Norge!

Har de här augustidagarna haft samma inverkan på er som på mig? Det spritter i benen och jag är så full av energi att jag känner mig ostoppbar! Värmen har varit – och är – fantastisk!

För bara några veckor sedan lade jag upprepade gånger fram måstet att resa utomlands i höst, varav min man varje gång svarade att vi ju varit i Norge. Då gjorde det mig galen och nu ler jag och tänker tillbaka på en härlig dag i Trondheim som jag helt glömt att berätta om.
sommar15-08476

sommar15-08478

Trondheim är läckert! Vi åt god lunch och strosade i Solsiden, ett restaurangtätt kvarter invid vattnet, känt för sina fina restauranger och myste runt i flera timmar innan vi återvände till Åre.

Jag tycker kanske inte att Norge riktigt räknas som utomlands och spinner vidare på mina reseplaner. Nu har jag dock ett annat lugn i kroppen. Jag tänker att en resa vore så himla härligt, men inte en flykt ifrån utan något som kommer till. Det är underligt hur det fungerar det där. Lite värme och lite sol som guldkant på livet. Vi är alla lite nöjdare med livet nu i slutet på augusti när vi fått värme och kräftor och shortsben, inte sant?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!