Välkommen till din nya favoritblogg!

Workshops i marklyft, frivändningar, chins och benböj!

Kolla, kolla vilken bra julklapp för hen som hänger i gymet eller gillar att träna ”funktionellt”. Tillsammans med Crossfit Solid har vi på träningsevent tagit fram en serie med workshops i riktiga klassikerövningar. Sådana där moment som du önskar att du hade stenkoll på din teknik i, och övningar som det alltid, alltid, alltid finns utrymme för förbättring i ditt utförande. Coolheten i att gå in i gymet och köra olympiska lyft med snygg teknik har inga gränser 2015. Vi snackar marklyft, frivändningar, chins och så kungen av dem alla; benböj.

Workshops, introbild

I gymet är frivändningar min absoluta favoritövning. En riktigt komplex övning som höjer pulsen och kräver sin fysik. På skidgymnasiet körde vi ganska mycket frivändningar i perioder, även om vi sällan maxade så körde vi tungt och explosivt, i serier om  fem och färre lyft per vikt. Just nu är jag långt ifrån mitt pers i frivändningar (fick upp 65 kg, när jag vägde runt 57, det är jag ganska nöjd med faktiskt!) och jag tror också att tekniken sett bättre dagar, precis som rörligheten. Jag är så himla DÄR och suger åt mig som en svamp.

Vill du också boka en av de åtråvärda platserna och läsa mer om stjärnorna som instruerar oss, studsa då iväg till bokningen av workshops!

Ps, vill du ge bort presentkort, maila till hej@traningsevent.se

magnesium stång

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!