Välkommen till din nya favoritblogg!

Lunchträningsupplägg i Tabata

1) Mountainclimbers

2) Grodhopp alternativt benböj med kick om man inte kan hoppa

3) Utfall

4) Armhävningar

5) Russian twists

6) Plankan

100% action i 20 sekunder, 10 sekunder vila x 8. Ta hjälp av en tabata-app, jag kommer köra dessa övningar fyra tabatavarv och gå vidare till nästa övning  under vilosekunderna, så att det blir cirkelträning i tabataform.

träningspass lunch tabata

Climb that mountain!

 1. Hej!

  Jag var i kontakt med dig och Anders ang ert hemmagym och ställningen som ni byggt. Nu är vår ställning klar och jag vill tacka så otroligt mkt för inspirationen, ritningen och tipsen. Utan er hade vi inte haft ngt hemmagym. Men nu står det där! Vi är supernöjda och tränar nästan dagligen, stora som små.

  Vi har tagit några bilder som jag kan skicka till er om du vill men då behöver jag nog en emailadress för att skicka dem?

  Stort tack!

  Mvh Anton

 2. Hej! Först vill jag bara säga tack för en bra och inspirerande blogg! Jag har börjat med att springa lite nu under hösten, springer ca 5 km tre gånger i veckan, och tycker det är en skön träningsform. Men jag hade velat testa på intervallträning och har sökt runt lite på nätet, men allt verkar så komplicerat. Har du något tips på ett bra tränigsprogram med intervaller på ”medelnivå”?
  Tack på förhand!

  1. Hm, alltså, intervaller är inte så svårt. Du kan köra dem i nästan vilken form du är, bara anpassa farten så att du hänger i. Jag är ett fan av backintervaller. Kolla in sökrutan och skriv backintervaller så får du några passalternativ!

 3. Helt perfekt pas ju! Något jag tänker memorera! Och du – helt otroligt fin bild åter gen! Det är ett rent nöje att läsa och kolla in vad du producerat. NTW – en sådan där orange kedja på cykeln vore inte helt fel 😀

 4. Vet du? Du har inspirerat mig till lunchträning idag!

  Jag såg i och för sig inte just det HÄR inlägget förrän nu… men du har tidigare lovordat lunchträning så mycket – och efter lång startsträcka (ett par månader?) fick jag idag till det! En halvtimmas effektiv träning HINNER man ju trycka in! Mycket nöjd, tack för mental push och pepp 🙂

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!