Välkommen till din nya favoritblogg!

Värt!

När jag var på härliga Workout Åre förra året avslutade jag den helgen med att gå på yinyoga för Johanna Andersson. En helt fantastisk klass och min första yinyoga någonsin. Det var magiskt. Som balsam för själen. Jag blev så glad när jag såg att hon släppt den på dvd! Blogger Boot Camp har under flera år försökt synka vårt schema med Johanna. Utan att lyckas. Inte heller den 16 mars är vi i synk och man undrar ju om det är läge att redan boka för 2014? Några av våra besökare kommer dock ändå få en dos av Johanna! Lyllo dem!

Jag lade precis en beställning av Johannas senaste dvd för eget bruk. Kanske hade jag kunnat få en skiva för att marknadsföra för er om jag hade frågat. Men nä. Jag tycker Johanna är fantastisk. Precis därför vill jag gärna lägga 280 kronor på en dvd som jag vet kommer vara helt prisvärd.

Nu ska jag inte avslöja allt i förväg. Men jag avslutade ett mail med de här raderna i veckan:

20121030-210010.jpg

Min kollega släpper bok. Det är så himla coolt och jag vill självklart stötta henne i författarskapet, även om jag kanske (antagligen) hade kunnat få ett exemplar. Men nej. Jag vill supporta med ett köp.* Den första kommer från tryckeriet först slutet på december. Typiskt jobbigt läge att behöva vänta. Inte ens partners har förtur mot betalning. Suck!

*Boken små citroner gula, av Kajsa Ingemarsson. Har ni läst den? Huvudpersonerna bygger upp en restaurang från start. Många kvällar kommer pojkvännen med kompisar och äter och dricker, för att det är ju så juste med kompispris/gratiskäk. Och restaurangen kämpar febrilt där i uppstarten. Surt som citroner. Men såklart så ordnar det sig, för de får fantastiska recensioner och restaurangen fylls till max till slut!

Jaha. Så kan det alltså gå. 1 november öppnar vi. Utan Johanna. Men med några av hennes dvd’s i potten. Och en författare med partner i schemat.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!