Välkommen till din nya favoritblogg!

48 h helg

Efter städning, plockning och fix av filtdrapering-grönsaksfatstyling-ljusslingehängning-äppelkorgsplacering satt vi i bilen. Dörren låst och blicken halvt håglös och halvt förhoppningsfull. A föreslog ett familjeglädjetjut som faktiskt på ett effektivt sätt och en sekund bytte trött energi mot Årepepp. Med visningsfärdigt hus och nerverna utanpå rullade vi norrut.

Snabbspola lugn och lång bilfärd. Våra barn har blivit såna långkörningsproffs! Mellomiddag framför tv’n, ett glas mjukt italienskt rödvin och eld i kaminen. Vi landar fint, axlarna sänks, andetaget djupnar.

Sover som klubbad och vaknar med utsikten jag inte tröttnar på att hänföras av. Som jag mallar mig med på instagram.

Frukost. Hjortronfil! Grön smoothie! Kokt ägg! Solen ger Totthummeln guldglitterblänk och temperaturen är minus sju. Klarblått och vindstilla och perfektion. Vi har kommit att kalla det propagandaväder.

(Här hade du kunnat se en bildkavalkad av vinterglitter, skidbackar, glada face och skidåkning i skogsbanor om jag fotat.) Ska skärpa mig!

Vännerna dök upp och installerade sig till lunch. Vi log mot solen, åkte mer skidor och avslutade kvällen med en magiskt god middag. Mitt i tillagningen hade vi visning och fick rapport om att 15 sällskap besökt vårt hus.

Torskrygg tillagad i sous vide. Jordärtskockspuré. Egenggord hollandaise. Sparris. Kapris. Smaxexplosion och välmående. Vi höjde glasen med cgampagne och skålade för Åre, gemenskap och semester!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!