Välkommen till din nya favoritblogg!

Årskrönika 2012 – del 2

Jag började juli med mitt andra mountainbikelopp, som jag väggade på precis några meter innan målgång. Ett bra lopp, och det är kul att jag kan ta ut mig till max när det gäller. Sedan var det sommar, semester och härligt, även om vädret var sådär. Jag började springa lite mer stadigt igen, och bygger sakta kilometer för kilometer. En långhelg i Högbo med god mat och kompishäng gav lyxkant.

Det var i augusti som alla årets tävlingsmål låg. Aim Challenge och Cykelvasan. Nu skulle vårens alla spinningtimmar och cykelförberedelser knytas ihop. Det var laddat och kul och lite nervöst. Och tusan vad BRA det gick. Åh, jag får rysningar när jag tänker tillbaka. Att köra tävling i lag är kul! Tränade invigningspass på SATS Danderyd gjorde jag också.

årskrönika4

September kom och med det var min föräldraledighet slut. Hemmaträning och lunchträning sattes i fokus. Jag började träna inför skidsäsongen, och så körde BBC ett crossfit-pass tillsammans med Reebok på nordisk crossfittävling i Sätrahallen. Vi satte ramarna för vårens större bloggevent. Uppochhoppa syntes på en helsida i Metro och ett uppslag med hemmagymet i Vi i Villa. Roligheter!

I oktober var jag på en skrivkurs som var kul, jobbade mycket och fick till träningen genom att lunchspringa. Bloggar om träning kallade in till funktionell benstyrketräning en torsdag och jag var på releasefest av Windows 8. Sporttemas kundtidning ”träna hemma” har ett bekant ansikte på omslaget. Vi inledde armhävningsutmaning!

November. Rusk, födelsedagskalas, en Malmöresa med kompishäng och intervallspring. Allt för hälsan, Wintershow och Ung Cancer-event. Jag lunchar, lunchtränar och ser till att träffa träningskompisar för att få in energi i systemet. Första november öppnade vi anmälan till Fazer Blogger Boot Camp och 135 platser bokades på mindre än ett dygn. Vad kul det ska bli, och vad GLAD jag är att schemat var en fullträff!

Julmånaden december blev först en intensiv jobbmånad, och sedan en orgie i långledighet. Skidpremiär i älskade Åre, sjukdom, och mer skidåkning i Sälen. Längdåkning på golfbanan hemma, vinterbus och pulkaåkning i all snö som kom tidigt. Jag skriver saker om framtid i en grå anteckningsbok med snöflingor, fnissar och ritar på uppdaterad bloggdesign!

årskrönika3

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!