Välkommen till din nya favoritblogg!

Kvällen före ett lugnt löparläger stavas pepp

Hela dagen har jag pysslat och fixat. Preppat mat, nynnat på bra musik, tagit några danssteg runt köksön i den fina stora skilodgen jag hyr. Det är en härlig känsla att veta att imorgon drar det igång igen, den lugna löparhelgen. Alla mina olika evenemang ligger mig varmt om hjärtat, men detta har också något speciellt. Att få vara norm med sin löpning, precis så som den är – det är inte så vanligt för kvinnor i åldern runt 40. Nu får man vara både yngre och äldre, det spelar ingen roll, men det finns en härlig vilsamhet i att alla har anmält sig på fakta; detta är ett lugnt löparläger, vi hetsar inga kilometertider och vi kommer inte sträva efter att slå några rekord!

Löparskorna står i hallen, bullarna är redo, veden är kluven. Ja, lite bulle som värms på eld och lunch runt brasa, det ska vi ha såklart. Vi ska se Blanktjärns turkosa vatten och se Ristafallet i vansinnig vårflod.

Jag är glad i själen. Sitter här och ler fånigt med håret i en knut mitt på huvudet och med peppade ben. Imorgon ska jag få springa med ett härligt gäng igen. Vi ska ha det bra. Jag ska prata löpteknik utifrån deras önskade läge och vi ska se hur Åre just nu exploderar i grönt.

Just detta tema kommer åter 4-6 september med Cecilia Kalla som coach (biljetterna är släppta, finns HÄR!) och sedan igen i oktober (biljetterna släpps i mitten på juni)

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!