Välkommen till din nya favoritblogg!

Löpning i dagarna tre

I går vaknade jag i skön hotellsäng här på Happy Tammsvik, där jag befinner mig. Hela dagen ägnades åt förberedelser för det – om några timmar – stundande löparlägret som jag håller här. 16 tjejer kommer för att grotta ner sig och nörda ner sig i sin löpning, vilken ynnest jag har som får leda dem! Jag sprang igår också, så för mig blir det löpning i dagarna tre. Mina årehelger är alltid tre dagar, här i Stockholmstrakten kör jag lördag morgon till och med söndag lunch.

På schemat står ett kortare distanspass med inbyggda teknikdelar, sedan lunch och så efter lunchen en föreläsning om att få ut mer av sin träning; att om man vill kunna träna för prestation mitt i det som kallas livet. Tips och trix och nycklar och jag skickar med dem att det faktiskt inte finns något pussel med bitar som måste gå jämt ut. Det är en illusion!

Efter snack blir det intervallpass. Ett sådant intervallpass som är svårt att få till på egen hand men som bara känns roligt när man gör det i grupp. Eller ja, tuffa 4 x 4 ger alltid en viss ångest, men är sköna efteråt och här finns bra möjlighet att pressa sig. Fika! Fika är viktigt – efter fikabuffé blir det mer träning i ett pass jag kallar miniband madness och så avslutar vi med skön yinyoga och därefter RELAX! Finmiddag! Mys!

Söndag blir rörlighetspass, backintervaller och mer löpstyrka innan vi avslutar efter god lunch. Här är fint må du tro, med hinderbana, öppna ytor, härliga hotellrum och en enormt peppig stämning!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!