Välkommen till din nya favoritblogg!

Tillbakablick 2013 (3 av 4)

Äsch, nu river vi av sista halvåret av 2013 på typ en gång! Det är lite hög tid för det kan jag känna, med ett stundande nyårsparty för dörren. Q3 nu och Q4 i eftermiddag.

Juli: Juli var semester, lång och skön semester. Vi hade med oss cyklar till Öland och småland och jag cyklade på fin sandbaserad stig vid öppen skog bort för att titta på spektaklet och jättecampingen Böda. Några kvällspass i fint skimmer fick jag till. Jag sprang och gjorde bryggarmhävningar vid den mörka småländska sjön och hejade på fotbolls-EM. Påbörjade ett träningsprogram mot milen, men fullföljde inte… Hemma tränade jag i trädgården.

fotbolls em damer barnkläder

armhävning medicinboll4

trollskogen öland

Augusti: Augusti började med Sälenresa och multisporttävling. I år tävlade vi på skoj, lade ribban lågt och satsade på att välja smart väg. Det hade gått fint, om jag inte haft nåt skit i kroppen. Prinsen – som inte tränat nämnvärt – orkade mycket mer än vad jag gjorde, och en dag senare var jag fullständigt däckad. Skit. TeamUppochhoppa (läs tankarna bakom) blev till. Sprang ett superlångsamt 5km-lopp på puls – jag visste om att jag var gravid. Augusti avslutades med att vart man än vände sig handlade det om dietflugan, den nya. – Då skrev jag om 5:2 vs 52.

aimchallenge 2013 race report

hälsoloppet5:2 dieten

September: Tjejmilen sprangs som ”jobb” för Intersport. På puls, i värmen. Fint att liksom titta på folkfesten utifrån fast mitt i. Be your best blev slutsålt och jag dog dåndimpen lite. Hade roligt åt löpsedelsrubriker.  Jag sprang kvällslopp med pannlampa, och hade jättekul! Sen berättade jag att det kommer en mini i april, och ni var så fina och stöttade i illamående och så. Jag gick löpcoachutbildning också – en rolig helg!

intersport tjejmilenstor

niketrail intersport

craft underställ2

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!