Välkommen till din nya favoritblogg!

Ute ger boost, alltid och extra mycket nu!

Under helgen som gick genomförde jag en covid19-anpassad träningshelg med vandring, rörlighet, reflektion och så mycket skratt. Ett fantastiskt litet gäng hade möjlighet att komma till mig i Åre och vi gjorde verkligen det allra bästa av den speciella situationen som råder. Helgen var sedan väldigt länge fullbokad, men många hade tagit mitt erbjudande att boka om till augusti, därför var gruppen minimal. Men härlig! Åh så härlig!

Det är massor med snö kvar, det tror jag du vet om du följer mig regelbundet, men som deltagarna uttryckte sig, ”nu blev det liksom helt annat, inte den vår vi trodde och då är detta så mycket bättre, för det är helt oväntat och därför så himla kul!”

Snövandring. Det skulle kunna vara något för nästa säsong det – för det fungerar faktiskt. Annorlunda, men inte mindre härligt. Med en eld att värma bullarna på och en utsikt som är vidsträckt dimper axlarna ner. Andetagen blev lugnare och djupare i vilan och de nya böckerna för reflektionsövningar fylldes i allt eftersom.

Det var härligt. Det var Outdoor Boost. Det var en helg som alltid kommer finnas i mig som speciell på alla sätt. TACK till dig som var med, tack till dig som tänker komma framöver.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!