Välkommen till din nya favoritblogg!

En blogglista

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp? 

Mjölk, körsbärstomater, smör, jordnötssmör och ketchup! Då tänker jag alltid, alltid, det som faktiskt står där och finns där alltid. Förut hade jag alltid champagne i kylen och det är ett av mina bästa tips för att leva vardagslyx. Jag tror faktiskt jag måste åtgärda det här på en gång och återinstallera en flaska skumpa (som gärna får bytas ut för att den dricks upp) som ständigt närvarande i min kyl. Den uppmärksamma ser också att jag skulle behöva mer protein!

cykel-2

smoothiebowl med blåbär

salmalax-4

Fyra saker du inte kan vara utan?

Saker är inte personer, personer är inte saker, således: mobiltelefon med laddare, löparskor, min bil, starbucks kalla kaffe.

lodgelife-4

november-12

Tre saker du inte kan äta?

I princip alla sorters ost, lever och blodpudding är sådant jag inte äter. När jag var yngre trodde jag att jag inte gillade oliver, men det gör jag, jättemycket. Varm och sönderkokt broccoli har jag också väldigt svårt för, eller egentligen broccoli per se, men om den är superspäd och fin och gourmetkocklagad kan jag äta den, har testat, det smakade okej.

newline-23

vattenmelon smoothie

Två saker som gör dig glad?

Äsch – åt skogen med saker – jag kan inte leva utan mina nära relationer och de gör mig också väldigt glad! Om jag de facto måste säga saker så är det lägenheten i Åre och konceptet att kunna cykla eftersom de båda ger så himla mycket frihet.

Thule barnvagnar-25

lodgelife-2

kläder vinterlöpning

En sak du gör flera gånger i veckan? 

  • cyklar till min kontorsplats och hem igen när jag jobbat klart, det är 2, 4 mil enkel resa.  (plats för applåder!)
  • bläddrar fram och åter i min kalender
  • redigerar bilder i lightroom
  • äter pasta
  • lyssnar på ljudbok
  • drömplanerar framtiden

sommar15-8910

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!