Välkommen till din nya favoritblogg!

Lugn och nervös

Jag är lugn och nervös på samma gång. Peppad, förväntansfull, lite skakig och kallsvettig. En stor del av mig säger lugn, du kan det här – och en annan säger, men tänk om allt blir tomt där och då?

Imorgon gör jag både teoriprov och praktiskt prov för min pt-licens hos Sports Club Education. Det har varit en fantastiskt lärorik tid och en ynnest att få ha träffat så många duktiga coacher, pedagoger, lärare och pt’s. Jag har tagit med och tar med mig så mycket från den här tiden in i det som ska bli nästa kapitel. Jag tänkte berätta lite mer om hur en typisk utbildningsdag kunde se ut, hur vi praktiskt och teoretiskt har haft det i skolbänken och om pedagogiken, men det får vänta. Nu vill jag bara dela detta med er – att all tid i skolbänken för denna första tid är slut nu, att det är licensiering i morgon och att jag är lugn och nervös på samma gång.

sittande utåtrotation med hantel

runners stretch-2

namnlöst-5

styrkeövningar för cyklister-2
skaljacka-eller-fodrad-skidjacka

newbalance boracay-5

namnlöst-7

Löpcoach, crossnatureinstruktör, rumblebagcoach och snart Personlig tränare. Jag kommer att ta emot klienter med ambitionen att ge dem vad de behöver, inte bara vad de vill.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!