Välkommen till din nya favoritblogg!

Yoga (är) överallt

Har ni tänkt på att yoga tar allt mer plats i träningsvärlden? Ja har tänkt på det, och jag gillar det. Att yoga är kalasbra, det behöver vi inte diskutera. Att yoga nu finns lättillgängligt och mer närvarande än i en yogastudio -det kan vi orda lite om! Här följer några exempel:

Yogagirl bygger sitt yogaimperium med bravur och sprider yoga på ett fint sätt. Nu kommer även hennes bok, med en hel del yoga, men också med reflektioner och recept. Spännande tycker jag!

yogagirlhandstående

yogagirlworkshop

Yogobe: Yogobe är en prenumerationstjänst till dina digitala devices där du helt enkelt kan träna yoga hemma, eller där du är. Du rullar ut din matta och följer sedan nordens ledande yogainstruktörers instruktioner.  På yogobe finns anpassade träningspass för de flesta och de satsar också på att koppla samman yoga med olika idrotter, så som yoga för längdskidåkare eller för löpare. Du kan testa tjänsten gratis i tre dagar för att sedan avgöra om du vill prenumerera eller ej, då löser man ett abonnemang och yogar för glatta livet hur mycket som helst. Månadskort kostar 189 kr, kvartalskort 499. Det var med yogobe jag vände en riktigt värdelös dag i veckan, och med tanke på det resultatet kommer nog mitt tredagarstest bli en prenumeration.

Familyyoga: Familyyoga är likt yogobe en prenumerationstjänst med yoga lättillgängligt på digitala devices. Hos familyyoga är det fokus på lättillgänglig yoga för föräldrar och barn, korta pass om några minuter finns att dra igång – en slags tillfredställelse i att om man har fem minuter så kan man yoga ett pass som på riktigt bara är fem minuter, inte fem minuter av ett långt pass. Barnyogan är lekfull, gosedjur och fantasi är stora delar. Du kan testa tjänsten gratis i tre dagar för att sedan avgöra om du vill prenumerera eller ej, då löser man ett abonnemang och yogar för glatta livet hur mycket som helst. Månadskort 119 kr. Jag har testat att yoga med E, snart tre år, som gillade det och lyssnade uppmärksamt och hängde på riktigt bra – såklart en vanesak. En bra present att e bort på födelsedagskalas!

Yogadvd: Sedan prenumerationstjänsterna dök upp har yoga på dvd glömts bort lite, men om man har dem hemma kan man ju faktiskt köra igång dem!

Yoga på youtube: Om en inte är så noga med att få instruktioner på svenska ( tror det är en vanesak men föredrar just nu svenska ) så finns många youtubekanaler med yoga. Tara Stiles är en av de med mest följare. Sök loss bara!

Plöstligt händer det – nu yogar jag. Kanske gör du mig sällskap?

yogax2 yogax

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!