Välkommen till din nya favoritblogg!

Information gällande Covid19

Det finns mycket oro kring Coronakrisen och jag är precis som alla andra rädda för den inverkan viruset har på samhället, Sveriges ekonomi och människors hälsa. Jag bevakar utvecklingen och anpassar min verksamhet utifrån riskbedömningsverktyg framtaget av folkhälsomyndigheten, (se bild nedan) och följer Regeringens beslut.

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har avrått från onödigt resande. Mitt företag är baserat i Åre, med verksamhet här. Min uppgift är att göra vistelse hos mig så säker som möjligt. 

2020-05-29:

För mina evenemang i juni och juli gäller detta: 

  • Jag har dubblerat boendet, vilket ger 24 sängplatser i två hus på 12 deltagare och möjlighet till enkelrum för i princip alla, samtidigt ger två hus också möjligheten att sätta deltagare som skulle insjukna under resan i karantän.
  • Max 12 på varje träningshelg (ej ändrat, min standard)
  • Vi rör oss mestadels utomhus.
  • Det finns inga schemalagda aktiviteter där vi träffar andra människor eller vistas i lokaler där det finns andra människor, inga stopp i mataffärer eller i receptioner eller affärer eller liknande.
  • Gott om toaletter, duschar och tvättmöjligheter.

Du kan läsa mer om Folkhälsomyndighetens generella rekommendationer kring träning och idrottsaktiviteter här >>

Evenemang i augusti och hösten 2020:

Min normala set-up med 12 personer per evenemang gäller, boendet är stort och rymligt, boende i dubbelrum.

BOKNINGSREGLER

Möjlighet att boka av eller boka om: 

Normalt har jag ingen avboknings eller ombokningsmöjlighet, men alla som bokat en plats på en resa får självklart sälja platsen vidare. Jag hänvisar alla till att ha en BRA hemförsäkring, gärna med extra reseskydd, då brukar deltagare få tillbaka 100% om de ej kan delta som planerat. Även försäkringen STARTKLAR (svedavia försäkringar) skyddar den som bokat en träningshändelse och sedan inte kan närvara. Hemförsäkring med utökad reseförsäkring,  kan skydda mot alla möjliga slags inträffade händelser, inte bara för den bokade individen utan exempelvis händelse i dennes hem eller något som drabbat en närstående person.

Du hittar mina bokningsregler här!

Undantag Covid19, deltagare i juni och juli har möjlighet att boka om till uppsamlingsresa 16-18 augusti: 

Jag vill erbjuda mina deltagare som inte kan komma till Åre och som inte kan nyttja en försäkring en chans till en uppsamlingsresa. Platserna är begränsade till 24 st. Innehåll och inriktning på denna helg kanske inte fullt ut matchar eller motsvarar din först bokade. Jag vill på alla sätt jag kan skapa möjligheter för alla att få en fin träningshelg hos mig i Åre, samtidigt också finnas kvar som arrangör till kommande år och säsonger!

Uppsamlingsresa, 16-18/8: 

  • söndag-tisdag, anpassat efter tågets tider, samt möjlighet att parkera bil vid boende
  • Innehåll: Rörlighet och styrka, Trailrunning/vandring, yinyoga.
  • Du meddelar mig via mail eller telefon om du vill nyttja denna uppsamlingsresa om du inte kunnat närvara på den initialt bokade.

Frågor eller samtal om möjliggörande av deltagande på uppsamlingsresa: 072 3062618 och på hej @ traningsevent.se

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!