Välkommen till din nya favoritblogg!

Summering 2019-september till december

Vad är det med att allt som hände 2019 bara ska vara puts väck borta? Generellt innehöll 2019 (och 2018-2017 säkert 2016) alldeles för lite tid till reflektion. Så nu jäklar ska det reflekteras minsann. Jag fortsätter med att sammanfatta den sista delen av 2019 och lyfter också upp några läsvärda inlägg som du kanske missat?

September:

September var precis som augusti högsäsongsmånad för löparläger och träningshelger! Så fina gäng, och Åre levererade både härligt väder och utmaningar. Jag körde ett med uttalat lugnare tempo och ett i något högre, men fortfarande med tid för upplevelse och att ta in vyn. Vi sprang och upplevde och utmanade oss massor!

Fjället i september, åh, det kan vara den bästa tiden! I slutet på veckan hoppas jag släppa höstdatum och/eller ytterligare sommardatum!

Vi träffade några olika arkitekter och diskuterade vår tomt och hur vi skulle få till bästa möjliga hus efter givna förutsättningar. Det hus som stod på tomten förut flyttades med av tidigare ägare och här går A omkring på våra ägor och kollar läget!

Mamma och pappa kom på besök och hon fick se Blanktjärn i sitt esse.

Kolla färgen: OMG!

Det var höstmarknad och härliga tider och så kom första snön strax därpå. En snö som gav mig och gänget som kom på löparhelg en riktigt utmanande tur med en vading genom Lillådammen som vi klarade med bravur!

Läsvärda inlägg från september:

Oktober

Oktober startade med löpdate med min man över Vällistes topp! Samma helg åkte vi på utflykt till Vålådalen med gofika och barnen fick tälja loss med potatisskalare, vilket är bästa tipset för kids som vill använda kniv och tälja grejer.

Sen kom snön, och min skaljacka med den! Jag som inte normalt är så förtjust i rosa är verkligen förtjust i den nya skaljackan som ni sett mycket sedan dess.

Sista träningshelgen för säsongen blev mitt fjällretreat Outdoor Boost. Återigen en fantastisk grupp som varmpratade, tränade, reflekterade, boostade och upplevde. Utöver allt som hände på insidan så hann vi träna styrka, landa i yinposition och se flera fjälltoppar!

Läsvärt i Oktober:

November

Tre vilder och meningar får sammanfatta november:

  1. Strukturerad gymträning och härligt kompishäng!
  2. Skidpremiär på högzon den 15 november
  3. Längdskidåkning igen, tummen höll och backen skadan skedde i i april övervanns

December:

I december flyttade jag mycket av mitt fokus till att leverera filmklipp på instagram. Massor av träning, tränigspass, sekvenser och rörelser. Att redigera film tar sådan tid att det knappt är klokt, men resultatet är kul. Jag inledde ett samarbete med Aclima som jag hoppas kommer åter 2020. Nu ville de att jag skulle ge min ärliga recension av deras nya WoolFleece, mysplaggens mysplagg och alla andra mysbyxor får se sig besegrade. Sa jag att jag bor i hoodien? Topptur på skutan och roadtrip till söder för julfirande. Nyårafton spenderades i Undersåker hos fina vänner och efter en lång ledighet där jag faktiskt var just ledig kom januari!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!